06-13680737 info@sandradejager.nl

Maak werk van een gezonde leefstijl

Vitale medewerkers zijn productiever, minder ziek en zijn meer betrokken bij de organisatie. Maar hoe zorg je er als ondernemer voor dat je medewerker zich vitaal voelt. Biedt je een fietsplan aan? Gratis fruit of korting op de sportschool? Of kies je voor een coach? Als werkgever wil je dat de medewerkers tevreden zijn, ambassadeurs voor de organisatie. Maar hoe hou je ze vitaal en zorg je ervoor dat ze met plezier de aow-gerechtigde leeftijd halen?

Als ondernemer wil je het beste voor je onderneming en voor je medewerkers. Je wilt een aantrekkelijke werkgever zijn. Om vitaliteit een prominente plaats te geven in de onderneming bied ik maatwerk aan. Er zijn diverse mogelijkheden, zoals individuele coaching van medewerkers, een vitaliteitsdag, een training over gezonde voeding. Maar denk ook aan  bedrijfsyoga of voorlichting over effectief omgaan met stress.

Ik ben aangesloten bij Mark Professionals, het netwerk met gekwalificeerde en hoogopgeleide leefstijl- en vitaliteitscoaches en trainers. Bij grote organisaties en waar behoefte is aan inzet van meerdere coaches en trainers, kan ik dit netwerk makkelijk inschakelen. Daarnaast werk ik als coach voor De Vitaliteitsgroep, Tweekracht, Coachfinder en Fitmo. Ik ben aangesloten bij NOBCO en als yogadocent erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Coaching en training op het gebied van leefstijl en vitaliteit voor bedrijven is maatwerk. In een vrijblijvend gesprek bespreek ik de mogelijkheden en ontvang je een offerte op maat.

Maak een afspraak voor een offerte op maat!

Op zoek naar een workshop over gezonde voeding? Een meerdaagse training over leefstijl en vitaliteit? Of een stoelyogales op kantoor? Neem direct contact op voor meer informatie en tarieven.