06-13680737 info@sandradejager.nl

Hoe ga ik te werk?

 

Voor alles wat ik doe geldt dat er een klik moet zijn. Coaching en voedingsadvies is persoonlijk, je moet je veilig voelen om zo alles te kunnen bespreken wat er bij jou leeft. 

En die klik moet er ook zijn bij yoga. Een bekende spreuk onder yogadocenten is dat er altijd voor iedere deelnemer een docent is. De stem, omgeving en de manier van lesgeven moeten bij je passen. Kom eerst een proefles volgen en beslis daarna of je verder wilt en hoe je verder wilt. In een groepsles,  of met privéles. Voor yogatherapie is de eerste afspraak een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  

De eerste afspraak voor coaching of voedingsadvies is altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten. En als er een klik is dan maken we een nieuwe afspraak  voor een uitgebreide leefstijl- en voedingsanalyse. Na deze analyse formuleren we de doelen die je wilt bereiken. Een stappenplan waarmee je aan de slag kunt. Afhankelijk van jouw doelen, maken we daarna afspraken voor verdere begeleiding. Door middel van coaching of ondersteuning bij voedingsadvies.

Bij voedingsadvies duurt een vervolggesprek een half uur en richten we ons op het volhouden van een nieuw voedingspatroon. Een coachgesprek duurt een uur. Een uur waarin ik je begeleid met doelen stellen, weer in contact te komen met jezelf, je gezondheid een positieve draai te geven en jezelf weer leiding te laten nemen over je eigen leven. Ik maak daarbij gebruik van verschillende coachtechnieken en oefeningen. Ik ga je niet vertellen wat je moet doen, maar geef je inzicht en help je bij het maken van keuzes zodat jij het leven kunt leven dat je zelf wilt.

 

 

 

Wat levert het jou op?

 

  • Je krijgt inzicht in jezelf.
  • Je ontdekt waar je energie van krijgt.
  • Je neemt zelf de verantwoordelijkheid voor jouw doelen en jouw leven.
  • Je bent je bewust van je gedrag, je gedachtes, gevoelens en de signalen die je lichaam je geeft.
  • Je ervaart meer balans in je leven, en ervaart meer rust en minder stress.
  • Je maakt gezonde keuzes voor jezelf en anderen, je voelt je energiek en vitaal.

Voel je je aangesproken? En durf je verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven? Wil je een leerproces aangaan voor blijvende verandering? 

Mail of bel dan voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Coaching is persoonlijk, er moet een klik zijn. Maak daarom een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten. En als er een klik is kun je kiezen voor vitaliteitscheck en een uitgebreide leefstijl- en voedingsanalyse met adviezen waarmee je zelf aan de slag kan!