06-13680737 info@sandradejager.nl
Tweekracht kaarten op houten tafel

Tweekracht coaching

 

Wat is Tweekracht?

Jij bent het allerbelangrijkste in jouw leven. Als je weet wie je bent en waar je energie van krijgt, dan kun je dat ook delen met anderen. Als jij gelukkig bent, dan kun je een ander ook gelukkig maken. Met een Tweekracht sessie ontdek je wat er leuk, aantrekkelijk en fijn is aan jou. Je ontdekt wat jou twee kernkrachten zijn, jouw unieke supertalenten. En deze twee kernkrachten geven jou de meeste energie. Stel je voor dat je altijd toegang hebt tot jouw sterkste energiebron, naast voeding, ontspannen en slapen natuurlijk. Het geeft je inzicht, helderheid in jou. Je voorkeuren, talenten en handelen. Tweekracht is positief, bij iedere sessie krijg je twee enorme complimenten. En daar kun je verder mee. In het leven, bij het zoeken naar een nieuwe baan, in jouw huidige baan als je verder wilt ontwikkelen of in je relatie. Tweekracht is een spel. een spel dat we spelen binnen een sessie van een uur. In dat uur vind jij je twee kernkrachten en krijg je van mij nog tips en tools hoe je dit verder kunt toepassen na de sessie.

 

Voor wie is Tweekracht nog meer

Tweekracht kun je individueel spelen. Of met z’n tweeën. Dat noemen we de Dichterbij sessies. Want de persoon waar je het spel samen mee speelt, komt dichterbij te staan. Jullie weten elkaar nog beter te vinden, met elkaar te verbinden. Dus boek een sessie met je partner, of een vriend of vriendin. Of met je broer of zus. En wil je Tweekracht op het werk doen? Als teambuildingsessie? Ook dat kan. Met jouw hele team spelen we het spel en je hebt direct inzicht in de rollen binnen het team. Ieder teamlid kan individueel met zijn eigen ontwikkeling verder, waardoor het hele team verder groeit. Tweekracht kan zelfs ingezet worden bij branding en communicatie, want jouw klanten kiezen niet voor niets voor jou.

 

Ben je coach en wil je met Tweekracht werken?

Tweekracht wordt steeds groter. Inmiddels hebben we al tientallen coaches opgeleid. En zijn we internationaal ook actief in België, Frankrijk en Duitsland. Aangesloten Tweekracht coaches krijgen twee cursussen per jaar, hebben maandelijks een intervisie en ontmoetingsmoment, je ontvangt de boeken en het spel, en bij gewijzigde druk automatisch de nieuwe boeken, herhalingscursussen, inkoopkorting en eigen software om direct zelf rapporten te maken.

Maak een afspraak voor een Tweekracht coachsessie!

Wil jij in een sessie weten wat jouw kernkrachten zijn? Een sessie van 60 minuten waarin we het spel spelen. je jouw twee kernkrachten ontdekt en tips en tools krijgt om verder aan de slag te gaan.