06-13680737 info@sandradejager.nl
Sandra met laptop en gezonde voeding

Shamanic Cranio Healing

 

Shamanic Cranio healing, wat is dat eigenlijk? Dat is een vraag die ik vaak krijg. Laat ik beginnen met het woord healing. Healing betekent helen. En dat is wat anders dan genezen. Healing of helen is het versterken van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Want ons lichaam is intelligent, en kan veel zelf oplossen. Shamanic Cranio healing heeft een oorsprong in cranio sacraal therapie en wordt gecombineerd met energetisch behandelen vanuit het sjamanisme. Waarbij ik werk met het westerse Keltisch sjamanisme.

Voordat de behandeling start, hebben we een kort intakegesprek. We bespreken wat je dwarszit, waarvoor je de healing wilt ontvangen. Daarna volgt de behandeling die in stilte plaatsvindt met alle aandacht voor jou en jouw lichaam. Bij deze behandeling houd je de kleding aan.

De behandeling is hands-on, fysiek en energetisch. De aanraking is zacht en het lichaam wordt uitgenodigd om te ontspannen. Je hoeft daar niets voor te doen. De intentie wordt door mij geleid en alles draait om ontspannen en rusten. Tot in de diepste lagen van het lichaam. Spanning en stress worden afgevoerd en het lichaam krijgt alle ruimte voor herstel.

Wanneer is Shamanic Cranio healing geschikt?

  • Bij stress en overspanning
  • Slaapproblemen
  • Migraine
  • Vermoeidheid
  • Depressie

Staan jouw klachten hier niet bij, neem gerust contact op via het contactformulier. Het is de moeite waard om te bespreken waar Shamanic Cranio healing jou kan ondersteunen.

Maak een afspraak voor een Cranio healing sessie!

Maak een afspraak voor een sessie waarin je helemaal tot rust komt. Of vraag meer informatie via onderstaande knop over ceremonies en events.

Soundhealing

In het lichaam trilt er van alles. Iedere cel, ieder weefsel en elk orgaan trilt op z’n eigen vibratie. De instrumenten die worden gebruikt bij een soundhealing geven een krachtige geluidstrilling. Die via het water in het lichaam weer worden verspreid. 

Ik werk met klankschalen, sjamanendrums, koshi’s en andere intrumenten. De healings geef ik in prive sessies of in kleine groep van maximaal 10 personen. Een soudnhealing kan gecombineerd worden met een trancereis of een cacaoceremonie. Er zijn verschillende mogelijkheden en daardoor is de sessie op maat samen te stellen.

Een soundhealing voor jou persoonlijk duurt altijd een uur. Gecombineerd in een groep of met een andere ceremonie, dan zijn we wat langer bezig. Gun jezelf een ontspannen ochtend, middag of avond met klank.