06-13680737 info@sandradejager.nl
Yogadocent

Ceremonies en rituelen

Ceremonies en rituelen brengen je weer in verbinding. Met jezelf en met anderen. In het huidige snelle leven is er niets waardevoller dan bewust stil staan bij bijzondere gelegenheden. Of bij wie je bent. Ik werk vanuit de traditie van de hekserij en Keltisch sjamanisme. Ik ben opgeleid en ingewijd als heks en in opleiding tot priesteres van de Godin in de traditie van Avalon. En vanuit deze oeroude tradities stel ik ceremonies samen, of bied ik rituelen aan passend bij jouw wensen. Ik werk ook met de helende kracht van cacao, en kun je bij mij ook terecht voor orakelsessies met kaarten of runen. Deze laatste geef ik ook op afstand, waarbij ik intune op jouw energie.

Rituelen en ceremonies kunnen persoonlijk zijn. Maar ik werk ook met kleine groepen. Omdat ik het belangrijk vind dat jij centraal staat, zijn de groepen niet groter dan 6 personen. Het aantal deelnemers bij handfasten is uiteraard niet aan een limiet gebonden, maar als bruidspaar staan jullie wel centraal.

Vraag meer informatie over ceremonies en rituelen!

Maak een afspraak voor een ceremonie of een persoonlijk ritueel. Of neem contact op voor meer informatie.

Persoonlijk en met liefde

Tijdens de ceremonie sta jij centraal. Of jullie samen. Ceremonies en rituelen zijn altijd precies op maat. We starten daarom eerst met een kennismaking om de wensen te bespreken. En uitleg over wat je te wachten staat, en wat je misschien moet voorbereiden. 

Handfasten

Trouwen volgens de tradities van de oude natuurreligie. Beloven elkaar trouw te blijven, en de beloftes met elkaar verbinden. En dat in een cirkel van liefde. Neem contact op via het contactformulier voor meer informatie.

  Cacao ceremonie

  Met enige regelmaat organiseer ik een cacao ceremonie. Tijdens de ceremonie staat de verbinding met Moeder Aarde, cacao en het hart centraal. Wil je een ceremonie voor jezelf of samen met vriendinnen? Ook dat kan. Neem contact op via het contactformulier voor meer informatie.

   Afscheid nemen

   Stil staan bij afscheid. Daar mag je tijd voor nemen. Niet alleen als er sprake is van een (komend) overlijden. Maar ook afscheid nemen van een huis, van een relatie of een huisdier. De ceremonie wordt op maat geschreven en uitgevoerd. Passend bij wat nodig is. Neem contact op via het contactformulier voor meer informatie.

    Rite of the womb

    Een ritueel voor vrouwen. Waarbij vrouwelijkheid centraal staat en wordt geeerd. De wedergeboorte van jouw vrouwzijn. Het ritueel maakt onderdeel uit van een dagretreat of boek je voor jezelf of met vriendinnen of zussen als prive sessie. Vraag naar de mogelijkheden via de contactknop. 

     Rituelen rond de maan

     Rond de thema’s van de maan, wordt er maandelijks een vrouwencirkel georganiseerd. We staan stil bij het thema van die maand. Door middel van een meditatie, een klanksessie of een ritueel met vuur. Wil je liever een persoonlijk ritueel? Vraag naar de mogelijkheden via de contactknop. De data van de vrouwencirkels vind je op mijn Facebook pagina.

      Orakelsessies

      Soms zit je met een vraag. Of loop je vast in werk, liefde of het leven. De runen of een orakellegging kan je inzicht geven, weerstand wegnemen of zorgen voor bewustwording. Deze sessies kunnen live in de praktijk of via mail. Vraag naar de mogelijkheden via de contactknop.