06-13680737 info@sandradejager.nl
Yogadocent

Prive yoga

Er kunnen verschillende reden zijn om eens een prive yogales te volgen. Bijvoorbeeld omdat je je niet prettig voelt in de groep. Of je wilt yoga leren of de uitvoering van de verschillende oefening wilt verbeteren. Maar je kunt ook kiezen voor het samenstellen van jouw persoonlijke yogales, gericht op jouw wensen en doelen. Ook wanneer je lichamelijke of geestelijke klachten hebt, kan het fijn zijn om tijdens een prive yogales te ontdekken wat prettig is voor jouw lichaam, en wat je beter niet kunt doen. Tijdens een prive yogales kun je alles vragen over yoga. De lessen prive yoga worden in Hellevoetsluis gegeven in de studio van Let’s Go. Maar zijn ook mogelijk bij jouw aan huis.

Wat houd de les prive yoga in?

Een prive yogales is altijd op afspraak. We plannen een tijdstip dat past in de agenda. Tijdens de les bespreken we wat het doel van de prive yogales is. Wat zijn jouw wensen? Wat wil je bereiken met de prive yogales? En wil je meerdere prive yogalessen volgen, ook dat kan ook. Wanneer je een strippenkaart aanschaft, is dat ook voordeliger dan losse prive lessen. 

En wil je iemand eens verrassen? Geef dan eens een prive yogales cadeau. Of plan een les samen met je partner, vader of moeder of  met je beste vriend of vriendin. Een prive yogales kan ook aan huis worden gegeven. 

De voordelen van prive yoga

  • Tijdens de les is er voldoende tijd voor een goede uitleg van de houding passend bij jouw lichaam
  • Op verzoek kan ik jouw eigen practice samenstellen en gaan we samen oefenen, zodat je deze uiteindelijk ook alleen kunt doen
  • Je kunt alle vragen over yoga stellen  zonder een groep te storen
  • Passend advies bij lichamelijke en mentale klachten
  • Prive yogales is er ook om te leren ontspannen
  • Geef een prive yogales cadeau! Voor jezelf of voor een ander (of kom gezellig samen)

Kom je uit Hellevoetsluis, Rockanje, Oostvoorne, Brielle of Zuidland, en wil je thuis yogalessen volgen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of heb je nog vragen? Wil je direct een yogales inplannen? Gebruik het onderstaande contactformulier voor meer informatie.

Maak een afspraak voor een prive yogales