06-13680737 info@sandradejager.nl
DSC 0040 bewerkt 2

Jouw beste start voor een gezond voedingspatroon

 

Wil je aan de slag met gezonde voeding? Om je zo weer energieker en vitaler te voelen. Wanneer je een afspraak maakt volgt er een uitgebreide anamnese. Ook houd je een aantal dagen een eetdagboek bij.  Op basis van de anamnese en jouw eetdagboek maak ik een advies op maat. Ik help je om de eerste stap te zetten naar een gezond voedingspatroon. Wil je daarna begeleiding? Omdat je graag de resultaten wilt meten? Of een stok achter de deur wilt hebben? Vervolggesprekken helpen je om het gezonde voedingspatroon vol te houden. Ook kan het fijn zijn om na een periode te kijken of het voedingspatroon nog steeds passend is, of dat het nog wat aanpassing nodig heeft.

Ga vandaag nog aan de slag met gezonde voeding

Begeleiding op het gebied van gezonde voeding is persoonlijke begeleiding. Er moet een klik zijn. Maak daarom een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wil je direct starten, maak dan een afspraak voor een uitgebreide voedingsanamnese met adviezen waarmee je zelf aan de slag kan!

Voedingsadvies start

Bestaat uit 

  • Vrijblijvend intakegesprek van 30 minuten
  • Anamnese en analyse eetdagboek (gesprek van 90 minuten)

Resultaat

Na dit gesprek heb je inzicht in jouw voedingspatroon. Je ontvangt een voedingsplan waarmee jezelf aan de slag gaat. Je kunt nu zelfstandig de eerste stappen zetten voor een gezond en energiek leven.

Prijs

€ 95,-

 

 

Voedingsadvies compleet

Bestaat uit 

  • Vrijblijvend intake consult van 30 minuten
  • Anamnese en analyse eetdagboek (gesprek van 90 minuten)
  • 5 vervolg consulten van 30 minuten (met eventueel weegmomenten)

Resultaat

Na het eerste consult heb je inzicht in jouw eetpatroon. Ook heb je een plan ontvangen waarin jouw stappen naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon staan beschreven. Je gaat zelf aan de slag met de adviezen. Tijdens de vervolg consulten ben ik de stok achter de deur voor een succesvolle verandering van jouw eetgewoontes. Zodat jij je steeds fitter en vitaler gaat voelen.

Prijs

€ 289,-

 

 

Voedingsadvies losse consulten

Bestaat uit 

  • Gesprek van 30 minuten of 60 minuten
  • Alleen mogelijk na voedingsadvies start

Resultaat

Wanneer je na het ontvangen van jouw persoonlijke voedingsplan meer begeleiding wilt, kun je ook kiezen uit losse consulten. Hierin bespreken we de voortgang en passen we het plan aan indien dit nodig is.

Prijs

€ 40,- (30 minuten)

€ 70,- (60 minuten)