06-13680737 info@sandradejager.nl

Hatha Yoga

Hatha yoga is een van de oudste vormen van yoga en wordt gezien als de basis van vele vormen van yoga. Veel van de termen die in de yoga worden gebruikt komen uit het Sanskriet. Als je de tekst Hatha yoga letterlijk zou vertalen, dan betekent Hatha harde en yoga verbinding. Dit betekent niet dat  de Hatha yogales in de studio in Hellevoetsluis een harde confrontatie is met jezelf.

De Hatha yogales is verdeeld in een aantal verschillende onderdelen. En alle onderdelen zijn even belangrijk.

 

  • Stilzitten
  • Opwarmen
  • Houdingen
  • Ademhalingsoefeningen
  • Eindontspanning

De lessen Hatha yoga zijn meestal rustig, maar bevatten ook zeker houdingen waarbij kracht en focus belangrijk zijn. De lessen zijn laagdrempelig en voor de iedereen toegankelijk, ook als je nog geen ervaring hebt. Veel houdingen kunnen aangepast worden, zodat de houding veilig is voor jou. Passend is bij de mogelijkheden van jouw lichaam. Ik vind het belangrijk dat er voor iedereen voldoende aandacht is, en daarom zijn de groepen waaraan les wordt gegeven niet groot. Hatha yoga is ook als prive yogales te volgen. Daarbij wordt gekeken naar jouw wensen en jouw mogelijkheden.

De lessen Hatha yoga worden op verschillende locaties in Hellevoetsluis, Ouddorp en Oostvoorne gegeven. Kijk op het rooster om te kijken waar en wanneer de lessen worden gegeven. Of neem contact op voor meer informatie of een proefles. 

 

Maak een afspraak voor een proefles

Yogatherapie is persoonlijk en moet passend zijn bij jou. Maak daarom afspraak voor een kennismakingsgesprek en anamnese van 90 minuten. Op basis van dit gesprek stel ik een plan op waarmee we aan de slag gaan. Om zo jouw vitaliteit te verbeteren. Ook voor een vrijblijvende korte intake kun je onderstaande button gebruiken.