06-13680737 info@sandradejager.nl

Kinderyoga

Net als volwassenen, hebben kinderen een moment voor zichzelf nodig. Een moment om te herstellen van alle prikkels die ze op een dag te verwerken krijgen. Wat er gebeurt op school, bij het sporten, thuis of met vrienden en vriendinnen. Kinderyoga leert kinderen te kiezen voor een moment voor zichzelf. En hoe ze dat kunnen invullen. Met bewegen, ademhalingsoefeningen, tekenen of gewoon even niets doen. Mijmeren en voor je uit staren. In Hellevoetsluis wordt de kinderyoga gegeven in de studio van Let’s Go.

Er zijn lessen in verschillende leeftijdscategorieën. Omdat jongere kinderen andere interesses hebben dan tieners. En dat de yogales voor iedere leeftijd ook passend is. Hoe jonger het kind, hoe speelser de les. Soms is een verhaal het thema van de les, of de wisselingen van het seizoen. De lessen kinderyoga voor tieners lijken al veel op lessen voor volwassenen. Maar bij alle kinderyogalessen staat bewegen en ontspannen centraal.

De voordelen van kinderyoga

  • Zowel volwassen maar zeker ook kinderen kunnen veel baat hebben bij yoga.
  • Verbetering van de concentratie
  • Bewustwording van de ademhaling
  • Bevorderd de creativiteit
  • Kinderen bouwen zelfvertrouwen op
  • Ze leren om te gaan met spanningen en onzekerheden

Kom je uit Hellevoetsluis of omgeving, en wil je jouw kind laten kennismaken met yoga neem dan gerust contact op voor een proefles. Momenteel is er een groep van 7-10 jaar en een groep van 11-14 jaar. En als de leeftijd van jouw kind er niet bij, vraag het dan gerust even na, want bij voldoende aanmeldingen start er een nieuwe groep.

Maak een afspraak voor een proefles

Kinderyoga of tieneryoga moet je gewoon eens proberen. Zo weet je gelijk of het wat voor je is. Maak een afspraak voor een proefles en doe mee.